Вінницькі рятувальники здобули перемогу на чемпіонаті ДСНС з поліатлону

З 23 по 25 квітня у Вінниці проходив чемпіонат ДСНС України з поліатлону серед збірних команд ГУ (У) ДСНС України в областях та в м. Києві, навчальних закладів ДСНС України.

Більше ста спортсменів у складі 21-ї команди протягом двох днів виборювали першість з плавання, стрільби з пістолета та легкоатлетичного бігу на дистанції 60, 100, 1000, 2000, 3000 метрів.

24 квітня змагання відбулися на декількох локаціях. Зокрема, на базі тиру Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського визначали кращих стрільців, а в басейні СК «Авангард» - кращих плавців. 25 квітня на стадіоні МДЮСШ-1 ЦПКіВ – найсильніших у спринті та з бігу на витривалість.

Перше загальнокомандне місце завоювала команда з Вінниці, другими стали спортсмени Національного університету цивільного захисту м.Харків, третіми - команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Кубки, грамоти та медалі переможцям вручали головний фахівець відділу організації фізичної підготовки та спорту ДСНС України Ігор Тимошенко, начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук та начальник Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Микола Говорущак. На завершення урочистостей право спустити прапор знову надали команді трикратному переможцю Чемпіонатів ДСНС України - спортсменам з Вінниччини.



Переглядів: 3407
Поширень: 0

Останні новини