Вінницьких дітлахів запрошують на «Art-пригоди»

З 10 по 14 червня у Вінниці відбуватиметься проект «Art-пригоди. Історія мистецтв дітям”.

«Art-пригоди» – це 5 днів по 3 години творчих занять з історії мистецтв для дітей від 8 років.

Мета проекту «Art-пригоди» – показати дітям, що культура та мистецтво є великою скарбничкою всього людства, до якої дуже цікаво звертатись і яка здатна збагатити внутрішній світ кожного.

Щодня нова тема, розповідь з великою кількістю ілюстрацій, рухливі ігри, легкий перекус для оновлення сил та творче завдання.

Як проходять заняття?

Бесіда

Кожне заняття починається з ілюстрованої розповіді, присвяченій темі дня. Розповідь у формі діалогу запрошує дітей до власних роздумів та спостережень за своїми враженнями від витворів мистецтва. Через почуття та емоції в дітях пробуджуються цікавість і любов до пізнання. Рухливі ігри, в які ми граємо з дітьми, роблять заняття живими та різноманітними.

Полуденок

Фрукти, печиво, компотик та чайок додадуть сил перед творчою частиною програми.

Творче завдання

Відчуємо себе майстрами давніх часів та опануємо різні техніки: ліпка з глини, розпис гіпсових реплік стародавнього мистецтва, створення мозаїки та нанесення орнаменту на вази. Вироби створені дітьми власноруч стануть особливим елементом домашнього інтер’єру і ще довго будуть нагадувати про Art-пригоди влітку.

Детальніше з програмою проекту можна ознайомитися на сайті. Вартість участі у проекті: 5 днів – 900 грн, 1 день – 200 грн. Обов'язкова реєстрація за телефоном (067) 865-89-92. 


Теги: діти

Переглядів: 2720
Поширень: 0

Останні новини