На Вінниччині в вантажівці однієї з поштових служб виявили більше 8 тисяч фальсифікованого алкоголю

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України за фактом незаконного збуту фальсифікованих алкогольних напоїв.

Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

Так, оперативниками УЗЕ у Вінницькій області та ГУ ДФС області в ході проведення спільних оперативних заходів, установлено автомобіль однієї із поштових служб на якому під видом посилок здійснювалось транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв.

Після зупинки автомобіля, вжитими спільними заходами прокуратури Вінницької області та слідчого управління ГУ ДФС у Вінницькій області, проведено невідкладний обшук вантажного автомобіля "Рено", в ході якого виявлено та вилучено понад 8100 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв відомих світових брендів орієнтовною вартістю майже мільйон гривень.

Наразі, за погодженням з прокуратурою області, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на транспортний засіб та майно, призначаються експертизи.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 3384
Поширень: 11

Останні новини