Як монетизувати відео контент

Як відомо, монетизація відео передбачає отримання оплати за публікацію відео на онлайн-платформах. Використовуйте такі способи, як вставляти оголошення, пропонувати підписки, отримувати спонсорські послуги, робити відгуки тощо. Однією з платформ заробітку на відеоконтенту є AIR (Agency of Internet Rights)

Монетизація відео є логічною стратегією для багатьох видавців - малих і великих.  І багатьом хто з них вже платять за контент. Але можливість захопити більшу кількість глядачів і збільшити прибуток потребує нових зусиль. Оскільки споживання відео продовжує підніматися вгору, так само буде попит на високоякісний, цільовий відеоконтент. І якщо ви не можете доставити вміст, який говорить вашій аудиторії відповідні посили, ви можете пропустити значну частину заробітків. Отже, давайте перейдемо до справи і поговоримо про основи монетизації відео, де ви повинні стати рок-зіркою у 2019 році.

Що відбувається до монетизації відео

1) Перший крок до монетизації відеозаписів: розкрийте вашу маркетингову стратегію для відео та захистіть своїх споживачів.

2) Погортайте поточну соціальну мережу та / або абонентську базу, щоб перевірити свої відеоідеї та варіанти їх виконання. Подивіться, що резонує і чого немає.

Таким чином, ви можете створити календар відеовмісту навколо налаштувань споживачів, приймаючи політику, правила та формати каналів.

І як тільки ви дізнаєтеся, що ваша аудиторія вийшла назовні… від їхньої поведінки в Інтернеті, бореться з цілями, ви автоматично збільшуєте доступність ваших відео.

Це допоможе вам створити значну частину переглядів в перші дні дебюту монетизації відео.

3) Потужна абонентська база - це ваш рятувальний засіб, за який ви отримуєте реальні гроші.

Без цього ви будете марно намагатися отримати навіть $ 100 / рік доходів від реклами.

Крім того, рекламодавці віддають перевагу видавцям з певною аудиторією.  Таким чином, вони можуть інвестувати своє рекламне місце у ваші відео, знаючи, що вони досягають свого ідеального клієнта.

Але пам'ятайте…

Незважаючи на те, що спокуса використовувати соціальні рекламні перерви як свою єдину зброю монетизації, не варто того робити.  Замість того, побудуйте свою стратегію так, щоб відзняті відео працювали для вас.

YouTube, Facebook і Instagram масово виробляють творців і впливів мільйонерів, але їхні структури монетизації далекі від ідеалу.

Ці платформи мають величезну кількість щоденних користувачів, які люблять пожирати відео. Отже, залучіть їхню вже процвітаючу базу користувачів, щоб експериментувати з монетизацією відео.  Публікуйте послідовні відеоролики, орієнтовані на розповіді та SEO, які можна повторно використовувати в різних форматах на різних каналах.


Переглядів: 3136
Поширень: 0

Останні новини