Якісне житло - основний принцип діяльності компанії

Нерухомість сьогодні - це вже не просто бетон, сталь і скло. В першу чергу -  це ідея та її професійне втілення. В основу ідеї покладено власний досвід, сучасні технології та нові сміливі рішення. Саме такі проекти стають «знаковими» і користуються попитом на ринку в довгостроковій перспективі.

В наш час будівництво, у тому числі житлове, набуло небувалого розмаху і розвитку. Поява нових видів матеріалів та методів їх застосування у межах базових правил та умов надає можливість справжнім фахівцям виконувати будівельні роботи відповідно до вимог сьогодення.

Принцип діяльності нашої компанії - дотримання контрактних умов договору (терміни), відповідність реального стану будівництва до календарного графіку виконання робіт, що затверджено замовником, надійність збудованих споруд та своєчасне введення об’єкту будівництва в експлуатацію. Пріоритетними видами діяльності є повний цикл промислового будівництва, реалізація житлових комплексів, зведення споруд комерційної нерухомості. Кадрова політика, та постійне прагнення бути кращими дало компанії ТОВ "Градо Строй"   змогу створити команду, яка спроможна реалізувати масштабні та складні проекти, із використанням найсучасніших матеріалів та технологій.

Наше кредо – високі вимоги до будівництва, технології та дотримання стандартів життя в екологічному середовищі.

«Градо Строй»  продовжує творити казку для вас!

Адреса: вул. Стрілецька, 1а.

Телефони відділу продажу: 068-43-21-234; 063-364-37-45

www.gradostroi.com.ua


Переглядів: 2671
Поширень: 0

Останні новини