Вінницька сім’я стала героями нового ток-шоу на одному з центральних каналів

Які підводні камені шлюбу з іноземцем? Відповідь на це питання шукали у Вінниці автори нової програми, яку запускає відома ведуча Ольга Фреймут. Героями ток-шоу на одному з центральних телеканалів стало подружжя українки Флори Бонзела та африканця Клера Пітра. Як і інші учасники телепроекту, вони наважилися розповісти про свої проблеми та особливості подружнього життя. Зйомки колоритної родини проходили у Вінниці.

Разом із трійком дітей: Алізеєю, Крісом та Габріеллою, чоловік та дружина, провели вихідні під прицілом камер медівників. Зйомки продовжувались, навіть коли до старшої доньки Алізеї прийшла компанія юних колег по хіп-хопу. Денсили прямо у дворі для столичних журналістів, допоки не стемніло, передавши естафету дорослим. Інтернаціональні друзі родини смажили шашлик, запалювали африканські танці та виспівували українських пісень.

Що про шлюб вінничанки з іноземцем з’ясували журналісти – вони дізнаються вже за тиждень, коли завітають до студії. Там, крім ведучих програми «Роман з Ольгою» на них чекають психологи, сексологи, генетики та ще з десяток експертів «по шлюбах».

Втім, цю колоритну парочку навряд чим здивуєш, адже вони мають досвід участі в реаліті-шоу. Своє подружнє «афроукраїнське» життя вони почали із реаліті-шоу «4 весілля». Тоді, незвичайну історію кохання вінничан обговорювала вся Україна.

І вже за кілька років ця парочка знову наробила фурору в проєкт «Міняю жінку». Цей обмін ледь не став фінальним для їхньої родини.

«Участь в реаліті-шоу нам допомагає по-іншому подивитись на свій шлюб, освіжити почуття. Адже бувають ситуації, коли самотужки з проблемами, які накотились, як снігова куля, не впоратись. Тож, коли дізнались що стартує програма, де твоє подружнє життя розбирають фахівці вищого рівня, одразу погодились», - ділиться враженнями Флора.


Теги: телешоу

Переглядів: 25184
Поширень: 115

Останні новини