У Вінниці підписали меморандум про співпрацю з платформою TechUkraine та проєктом «СИНХРО ПРОСТІР»

Про це повідомив на своїй офіційній сторінці  у мережі Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Нове перспективне партнерство для міста у сфері ІТ. Сьогодні підписали меморандум про співпрацю з платформою TechUkraine та проектом «СИНХРО ПРОСТІР».

Впровадження інновацій у різних сферах робить життя містян зручнішим і комфортнішим. Тому нам дуже цікаві Smart City розробки, що стимулюють подальший розвиток Вінниці за концепцією «розумне місто». Одна з ініціатив TechUkraine - Startup in Residence, створена за успішним прикладом проекту в Амстердамі, допоможе реалізовувати ці плани. Це своєрідний «місток» між ІТ-підприємцями та муніципалітетами у процесі впровадження нових сервісів та технологій, потрібних місту.

У напрямку підтримки ІТ-сфери ми вже зробили певні кроки. Це і відкриття центру інновацій iHUB, а також робота над створенням майбутнього муніципального інноваційно-технологічного парку. На сьогодні Вінниця посідає шосте місце у секторі ІТ в Україні за кількістю фахівців. Потенціал для подальшого зростання є, і це важливий економічний чинник.

Ми налаштовані на співпрацю з інноваційними стартапами, щоб знаходити «розумні рішення» на виклики у різних сферах міського життя", - повідомив С.Моргунов.




Переглядів: 2782
Поширень: 0

Останні новини