У Вінниці відзначили День Повітряних Сил Збройних Сил України

Сьогодні, 3 серпня, в місті Вінниці у Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України з нагоди професійного свята відбулись урочистості та церемонія покладання вінків та квітів до комплексу «Вшанування пам’яті захисників Вітчизни».

Вітаючи військовослужбовців Повітряних Сил з професійним святом, командувач виду генерал-полковник Сергій Дроздов подякував кожному за патріотизм, мужність і самовідданість з якими вони виконують обов’язки у сьогоднішніх умовах.

«Подальший розвиток Повітряних Сил Збройних Сил України здійснюється з урахуванням сучасних викликів і загроз. З метою ефективного використання сил і засобів було здійснено передислокацію авіації, висування підрозділів зенітних ракетних і радіотехнічних військ Повітряних Сил до нових районів бойового призначення. У межах виконання визначених завдань здійснено нарощування системи управління військами з використанням захищених та рухомих пунктів управління, радіолокаційного поля завдяки розгортанню станцій у районах бойового призначення, авіаційного та зенітного ракетного прикриття важливих державних об’єктів та угруповань військ», – наголосив командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-полковник Сергій Дроздов.

Під час урочистих заходів визначений особовий склад Командування Повітряних Сил Збройних Сил України нагороджено відомчими відзнаками, грамотами та подяками, а також грамотами міської та обласної влади.

З нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, командувач виду, побажав мирного неба, міцного здоров’я та успіхів у благородній справі служіння українському народові заради миру і процвітання України.

На завершення урочистого зібрання перед присутніми виступили артисти Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗС України та творчі колективи 60-го будинку офіцерів Повітряних Сил ЗС України.



Переглядів: 7348
Поширень: 0

Останні новини