Як підібрати шафу-купе спальню або вітальню?

Минув час громіздких орних шаф, які займали добру половину кімнати чи передпокою. Сьогодні в тренді компактні шафи-купе, які відрізняються оригінальним зовнішнім виглядом і внутрішньою ергономікою. Такі меблі входять до складу гарнітурів, або є самостійним елементом інтер'єру. Великою популярністю користуються вбудовані моделі шаф, виконані на замовлення. Вони встановлюються в будь-яку вільну нішу, економлячи місце в малогабаритній квартирі. Якщо простору занадто мало, то і тут є вихід - кутові шафи.

Щоб купити якісну шафу-купе з відповідним наповненням, краще звернутися до перевірених постачальників, які працюють з відомими брендами. Інтернет-магазин «МебельОк» має в своєму асортименті шафи купе https://www.mebelok.com/uk-ua/shafi-kupe/ для прихожих, спалень і віталень. Це корпусні моделі, що складаються з однієї або декількох секцій. Відрізняються вони габаритами, наповненням і зовнішнім виглядом. Щоб вибрати підходящий варіант, слід задати параметри пошуку в каталозі, а потім розглянути фото моделей і ознайомитися з їх ціною і основними характеристиками.

Основні критерії вибору шафи-купе

Підбираючи шафу-купе, слід ретельно продумати його розміщення, зробити необхідні заміри, визначитися зі стилем.

Дизайн і наповнення шафи для прихожої буде відрізнятися від меблів в спальню або дитячу. Якщо в передпокої потрібні вішалки для верхнього одягу і ящики для вуличного взуття, то в спальні знадобляться додаткові полки і ящики для постільної білизни, аксесуарів, домашнього одягу. В дитячу кімнату знадобиться багатофункціональна шафа, де можна розмістити не тільки одяг, але і дитячі іграшки. Матеріал для корпусу: ДСП, МДФ і деревина. Найдешевший варіант - ДСП, дорогий - дерево. Для виготовлення фасадів найчастіше використовують дзеркальні поверхні. Вони візуально розширюють простір, роблять приміщення більш просторим і закінченим. Дзеркала бувають з напиленням, кольоровими малюнками, оформлені елементами з металу або дерева. Конструктивні особливості. Шафа-купе буває корпусним або вбудованим. Корпусні шафи мають власні стінки з боків і ззаду. Таку шафу легко переставити в інше місце, чого не скажеш про вбудовані аналоги. Вбудована шафа-купе створюється для конкретного приміщення з індивідуальними вимірами, перемістити його цілком не вдасться. Всі дверцята шафи-купе розсувні, що дуже зручно і функціонально. Рухаються вони за алюмінієвим або сталевим напрямком.

Шафа-купе, придбана в інтернет-магазині «MebelOk» обійдеться недорого, а прослужить довгі роки. На сайті постійно діють знижки, проводяться акції, завдяки чому, легко заощадити на покупці.


Переглядів: 4555
Поширень: 0

Останні новини