Максимум задоволення: кращі портативні колонки 2019 року

Компактна портативна колонка дасть змогу слухати улюблену музику будь-де і будь-коли. Фахівці E-Katalog склали список кращих портативних колонок, які заслуговують уваги покупців у 2019 році.

JBL Flip 4

Чудова якість звуку, стильний дизайн, тривалий час автономної роботи — беззаперечні переваги JBL Flip 4. Портативна колонка оснащена 40-міліметровими динаміками та басовими випромінювачами — низькі частоти добре промальовуються в усьому спектрі. Передбачено можливість голосового управління.

До колонки можна одночасно під’єднати два гаджети. Моделі присвоєно клас захисту IPX7, а значить, її можна брати з собою до басейну та на пляж. Літій-іонний акумулятор ємністю 3000 мАг забезпечує до 12 годин автономної роботи на одному заряді. З 0 до 100% пристрій заряджається за 3,5 години. Вага — 515 г.

Xiaomi Round Bluetooth Speaker 2
Портативна акустика привертає увагу мінімалістичним дизайном. Верхня частина конструкції виготовлена з анодованого алюмінієвого сплаву, нижня — з якісного та приємного на дотик PC + ABS матеріалу. Аудіокомпоненти Tymphany забезпечують ідеальну чистоту звучання. Передбачено модуль Bluetooth 4.1 для синхронізації з планшетами, смартфонами, ноутбуками тощо. Відстань приймання сигналу становить 10 м. Завдяки вбудованому акумулятору на 1200 мАг «робочий день» пристрою на одному заряді триває до 7 годин.

Philips BT-3900
Портативна колонка Philips BT-3900 поміститися в кишені куртки. При габаритах 86 × 166 × 22 мм модель важить всього 210 г. Оснащена динаміком 4 Вт і пасивним випромінювачем для прокачування рівня басів. Функція антикліппінгу дає змогу відтворювати треки таким чином, ніби сигнал проходить через підсилювач. Для під’єднання мобільних пристроїв передбачено модуль Bluetooth. Радіус з’єднання — до 30 м, а значить, можна вільно переміщатися зі смартфоном по дому, не переймаючись, що відтворення музики перерветься. Колонка захищена від пилу та води за стандартом IP57.

Sven PS-465
Масивний бумбокс з брутальним дизайном і широким набором функцій підійде для прослуховування улюблених треків не тільки вдома, а й на природі. Модель оснащено двома динаміками діаметром 95 мм, які видають 18 Вт. Цього вдосталь, щоб влаштувати камерну вечірку на пляжі.

Sven PS-465 під’єднується до смартфона за допомогою Bluetooth. Може відтворювати треки з карти пам’яті або USB-флешки, а також транслює радіопередачі в FM-діапазоні. Одного заряду акумулятора ємністю 1800 мАг вистачить на 4–5 годин відтворення музики в автономному режимі.

Sony SRS-XB30
Колонка виділяється на тлі конкурентів потужним звуком (40 Вт) і глибокими басами. Оснащена ефектним підсвічуванням, яке змінюється в такт музиці. Завдяки USB-порту модель можна використовувати в якості повербанка для зарядки смартфона. Передбачено захист від води за стандартом IPX5. Ємність акумулятора — 8800 мАг. Без підзарядки колонка може «прожити» добу при безперервному відтворенні музики на середній гучності.


Переглядів: 4461
Поширень: 0

Останні новини