У Вінниці триває проект «Мистецькі вихідні» з танцями, піснями та майстер-класами

Цими вихідними на проспекті Космонавтів виступали вихованці кількох зразкових студій вокалу, хореографічні композиції представив народний ансамбль народно-сценічного танцю «Вінничанка». Також на імпровізованому майданчику були проведені конкурси та розваги для дітей.

У Центральному міському парку на площі Водограй до інтерактивного творчого проекту «Мистецькі вихідні» долучився Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці.

На Майдані Незалежності для присутніх виступив гурт «SUNRISE» Вінницького міського палацу мистецтв з популярними сучасними хітами. А в мікрорайоні Сабарів відбувся концерт Вінницького естрадного оркестру «ВінБенд», під час якого звучали джазові аранжування, естрадні обробки музики з улюблених кінофільмів, твори українських авторів та мелодії зарубіжної естради. Для дітей та дорослих були проведені розважальні конкурси.

Всі учасники отримали подарунки від організаторів та партнерів проекту, а саме: мережі магазинів «Я господиня» та «Попелюшка», торгових марок «Рудь» та «Ласунка», Центру концертних та фестивальних програм та Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.



Вулиці: КОСМОНАВТІВ

Переглядів: 2720
Поширень: 0

Останні новини