Дітей з багатодітних родин запрошують взяти участь у фестивалі ялинкових прикрас

У Вінниці вже стало традицією організовувати проведення заходів для дітей з багатодітних родин з нагоди новорічно-різдвяних свят та Дня Святого Миколая. Хлопчиків та дівчаток запрошують взяти участь у фестивалі ялинкових прикрас на тему: «Краща ялинкова іграшка/прикраса для Святого Миколая». Роботи  приймаються до 16 грудня 2019 року за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, організаційний відділ департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, тел. для довідок: 50-86-89, контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

Фестиваль допоможе організувати сімейне дозвілля, покращити взаємопорозуміння між дітьми та батьками, розширити коло сімейних традицій. До участі у фестивалі запрошуються діти з багатодітних сімей, які мешкають на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків Вінницької міської ОТГ.  

Вікова категорія учасників від 4 до 18 років.  Роботи приймаються від юних авторів та їхніх батьків. Для участі у фестивалі мають бути подані ялинкові прикраси, елементи декору, іграшки, новорічні композиції тощо. Усі ялинкові прикраси мають бути створені в традиції іграшки новорічно-різдвяного циклу. Вироби мають бути виготовлені з безпечних матеріалів (шишок,  хвойних гілок, лози, соломи, мішковини та інших природних  матеріалів рослинного та тваринного походження, які є безпечними для оточення. Розмір ялинкової прикраси має бути не меншим ніж 10 см у висоту та вагою не більше 200 грам.

Крім того, кожна подана на фестиваль робота повинна додатково супроводжуватися анкетою (заповнюється під час подання роботи). Разом із творчою роботою та анкетою, претенденти подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків Вінницької міської об’єднаної територіальної громади або посвідчення багатодітної сім’ї.  

За підсумками проведення заходу, у суботу 21 грудня 2019 року о 14:00 для учасників фестивалю ялинкових прикрас на тему: «Краща ялинкова іграшка/прикраса для Святого Миколая»   у приміщенні актової зали Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці (вул. Соборна, 50) відбудеться театралізована шоу-програма  «Новорічні пригоди в казковій країні». У програмі: зустріч з казковими героями; ігри, конкурси, розваги; сюрпризи та подарунки для учасників фестивалю; виставка робіт  «Краща ялинкова іграшка/прикраса для Святого Миколая».



Переглядів: 2247
Поширень: 0

Останні новини