Кіноподії тижня

Для любителів дивитись кіно на великих екранах, смакуючи улюбленим поп-корном, ми підготували невеличкий кіноогляд.

Отже, перелік фільмів, які цього тижня показують у кінотеатрах Вінниці.

Він розмовляє з тваринами, а його кращий друг – велетенська горила. Скучили за Дулітлом. Готуйтесь майже дві години сміятись до схочу. Адже на вас чекає кардинально нова версія кінокомедії, де в ролі легендарного ветеринара – «айронмен» Роберт Дауні-молодший.

Події сімейного пригодницького фентезі «Дулітл» повернуть глядача на 200 років в минуле. Британського ветеринара, який допоміг стати «на лапи» незліченній кількості домашніх улюбленців жителів Туманного Альбіону, спіткало горе. Після смерті дружини він 7 років не виходив в люди. Почати нове життя Дулітлу допомогло бажання врятувати маленьку королеву від смертельного недуга. Разом зі своїми друзями: жирафою, білим ведмедем, страусом, гускою, папугою та іншими тваринами він відправиться до міфічного острова Парадіс на пошуки ліків.

Підвищений рівень адреналіну, посилене серцебиття та часте дихання. Гостросюжетний трилер «Під водою» - задовольнить любителів «полоскотати» нерви. Заради фільмування у картині жахів головна героїня Крістен Стюарт, відома за сагою «Сутінки», повністю збрила волосся.

Команда океанічних дослідників працюють на глибині одинадцять кілометрів. Місяць без зв'язку з навколишнім світом: найближчі до них люди – за вісім кілометрів. Їх лабораторію руйнує землетрус. Щоб врятуватись від смерті, науковці мають пройти 8 кілометрів океанічного дна. Тільки ось за стінами станції на них чекає щось жахливе та голодне.

Що, знову? Українська кінострічка «Скажене весілля-2». Це продовження «Божевільного весілля». Події фільму розвиваються через рік після карколомного одруження в родині Василя Середюка.

Батьки вже повноцінно прийняли колоритного зятя Франсуа, а Катя щаслива зі своїм чоловіком. Втім, спокій голови сімейства порушує приголомшлива звістка: його друга дочка виходить заміж. І новий наречений нічим не вселяє довіру Василю Середюку. Він, як і раніше, хоче зробити все можливе, щоб весілля не відбулося зовсім. Уже такі рідні й улюблені персонажі знову займуться улюбленою справою – будуть скасовувати весілля дочки Середюка будь-якими способами, і це буде жахливо весело!

Комедія «Щасливого Різдва» розповідає про недовірливу та цинічну Кейт, яка працює аніматором в магазині та часто приймає хибні рішення. Несподівана зустріч з симпатичним незнайомцем змінює її життя.

Але він занадто ідеальний, щоб виявитися реальністю! Кейт влаштує відносинам справжні випробування. Приємна мелодрама, яка прийде до вподоби любителям романтичних стрічок.

Комедія «Гламурний бізнес», інша назва фільму «Агресивний імідж», розповість глядачам про двох подруг та бізнес-партнерок, які живуть «на широку ногу», ні в чому собі не відмовляючи.

В один момент дівчата розуміють, що опинились по вуха в боргах, а отже «шикувати» більше вони не можуть. На що ладні піти подруги, аби врятувати бізнес?

Ці та інші художні стрічки можна переглянути у кінотеатрах ім. М. Коцюбинського, SmartCinema, Кінотеатр "Мир",  та кінотеатр Родина.

Більш детальніше про розклад фільмів можна довідатись на сайтах закладів, а також у розділі кіноафіша нашого сайту.

Приємного перегляду!


Теги: кіно

Переглядів: 2908
Поширень: 0

Останні новини