Вінничан запрошують на вечір пам’яті Андрія Кузьменка

Згадати, заспівати та поринути у творчість легендарного Кузьми. 

Якби нинішній Кузьма побачив тодішнього Кузьму, сказав би: «Хлопець, стисни зуби. Через двадцять років все буде – зашибісь!». Це одна з цитат Андрія Кузьменка, співака, композитора та шоумена, який загинув у страшній автотрощі у 2015 році

«Запрошуємо всіх охочих поринути у творчість легендарного українського автора та виконавця Андрія Кузьменка, який і по сьогодні живе в серцях тих, хто любить його чудові пісні!, - йдеться в анонсі вечора пам’яті музиканта. - На вас чекає цікавий захід з концертною програмою та іншими сюрпризами, що проводиться в рамках інтегрованого творчого проєкту «Вечір пам'яті Кузьми Скрябіна»! Давайте разом згадаємо нашого кумира!».

Згадати, заспівати та поринути у творчість легендарного українця Кузьми Скрябіна, вінничан запрошує десант громадських організацій та прихильників співака: ГО «Об’єднання осіб особливих потреб України», Вінницький фанклуб «Скрябіна», Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат».

Партнери проєкт: УВП «УТОС», Вінницька обласна організація ВОІ «СОІУ», SYROP Marketing Agency, ГО «Інтегрована майстерня особистісного розвитку «КРІСП».

Вечір пам’яті Кузьми пройде у неділю, 2 лютого, в молодіжному центрі «Квадрат» (вул. Театральна, 15).

Початок о 18:00.

Вхід – безкоштовний.

На участь у заході потрібно зареєструватись за посиланням  або на сторінці молодіжного центру «Квадрат» 



Переглядів: 3325
Поширень: 1

Останні новини