У Вінниці відбудеться хакатон "Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді"

Молодіжний центр працевлаштування спільно із Міністерством молоді та спорту України інформує про організацію   ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ «Хакатон Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді»

Для кожного айтішника слово хакатон асоціюється з цікавим та продуктивним проведенням часу і корисними знайомствами. Це можливість зарекомендувати себе як креативного професіонала своєї справи. Що ж таке хакатон?

Згідно з визначенням Оксфордського тлумачного словника, «хакатон» (англ. hackathon) – захід, де велика кількість людей збирається для спільного одночасного програмування (Oxford Dictionaries). Тривати така подія може кілька днів. На хакатон збираються програмісти з усього міста, країни, континенту чи навіть всього світу. Тут є безліч можливостей: покодити, познайомитись з учасниками команд та бізнесменами-спонсорами, послухати корисні актуальні виступи або навіть знайти роботу. Іншими словами, це змагання для айтішників, де ніхто не залишається в програші.

ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування” спільно із Міністерством молоді та спорту України 30 червня-01 липня у місті Вінниця проводить хакатон: “Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді”.

Основне завдання Хакатону — у інтенсивному форматі, використовуючи командне програмування, створити нові креативні ідеї щодо працевлаштування молоді та розробити їх прототипи. Втілення даних ідей має сприяти працевлаштуванню, створенню нових робочих місць та самозайнятості молоді.

Метою проекту є впровадити ефективний механізм налагодження діалогу між роботодавцями та безробітною молоддю, залучивши інформаційні технології для вирішення проблеми працевлаштування.

Хакатон “Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді” — це можливість як для новачків, так і для айтішників з досвідом проявити себе, отримати поради від експертів, попрацювати на реальному проекті та додати в резюме ще одне досягнення. Учасники збирають свою dream team професіоналів з різних галузей, щоб розробити досконалий проект, познайомитись з однодумцями. Вони пропонуйте ідеї, тестують їх, отримують професійну консультацію менторів та реалізують свій проект.

Захід відбудеться 30 червня - 1 липня,

Початок о 10:00, 30 червня

Адреса: м. Вінниця, вул. Київська 50А, готель “Оптима”, 2 поверх

 

Більше інформації в соцмережах:

https://www.facebook.com/profitday.info

та на сайті:

https://yeps.intita.com/


Переглядів: 3986
Поширень: 1

Останні новини