Збірна Вінниччини стала другою у зимовому чемпіонаті України зі стрільби з пневматичної зброї

У Львові відбувся зимовий чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї. В змаганнях взяли участь 283 спортсмени із 20 областей нашої держави. Змагалися в стрільбі з гвинтівки, пістолета та по рухомій мішені.

В стрільбі з гвинтівки у вправі ГП-6 в особистому заліку срібну медаль завоював заслужений майстер спорту із Вінниці Олег Царьков, який вже має ліцензію на Олімпіаду в Токіо-2020. В командному заліку збірна «Вінницька -1» у складі Олега Царькова, Кирила Козюка і Вадима Бондарчука зайняла друге місце. В стрільбі в складі змішаних команд (вправа ГП-мікст) наші спортсмени – майстер спорту міжнародного класу Олеся Чайка і Олег Царьков – здобули золоті медалі та стали чемпіонами України!

Вінничани відзначилися також у стрільбі по рухомій мішені. У вправі ГП-12 майстер спорту міжнародного класу Валентина Гончарова в особистому заліку здобула бронзову медаль. В командному заліку у вправах ГП-12 та ГП-11А наші майстри спорту міжнародного класу Валентина Гончарова, Людмила Василюк і майстер спорту Анастасія Жученко вибороли срібні медалі. А команда «Вінницька-1» (майстер спорту міжнародного класу Данило Даниленко, майстер спорту Дмитро Мельник і кандидат у майстри Андрій Бондарчук) у вправах ГП-12 та ГП-11А стали бронзовими медалістами.

 В загальній першості серед областей України команда «Вінницька -1» посіла друге місце.



Переглядів: 2637
Поширень: 0

Останні новини