Бійці вінницького спецпідрозділу «КОРД» перевірили професійні навики під час змагань

14 серпня на полігоні під Вінницею відбулися змагання «KORD CHALLENGE 2018» серед спецпризначенців за підтримки Вінницької  обласної федерації прикладних стрілецьких видів спорту.

Змагання відбувалось між тактичними групами, які складалися з  4 осіб та снайперами.  Бійці КОРДу  мали змогу продемонструвати професійні навики. Зокрема, з вогневої та тактико-спеціальної підготовки, надання долікарської допомоги та снайперської справи. Випробовування проходили у рамках навчальної спецоперації, максимально наближеної до реальних умов.

Найважчим елементом, який виконували учасники змагань, була евакуація пораненого колеги, що супроводжувалася знищенням умовних терористів. Усі вправи бійці виконували з максимальною швидкістю в умовах, наближених до бойових.

Ключова мета таких змагань – вдосконалити професійні навики, які знадобляться під час  реальних спецоперацій по затриманню злочинців.

Переможці отримали перехідний кубок.

За словами  головного судді змагань, президента Вінницької обласної федерації прикладних стрілецьких видів спорту Ігоря Бондаря, бійці продемонстрували командний дух, високий рівень володіння зброєю. Змагання в такому форматі  досить популярні в світі і ефективно використовуються  підрозділами спеціального призначення поліції для вдосконалення професійної підготовки.



Переглядів: 4449
Поширень: 0

Останні новини