Три команди працюватимуть над проектом Альтман скверу

У Вінниці визначили три команди фахівців, які візьмуть участь в архітектурному конкурсі та працюватимуть над проектом облаштування території по вулиці Архітектора Артинова між будинками №38 та №40. Ця територія в майбутньому носитиме ім’я відомого митця Натана Альтмана.

Відзначимо, що про конкурс щодо облаштування Альтман скверу у Вінниці оголосили  в січні. Згодом для потенційних учасників провели Інформаційний захід щодо конкурсу "Альтман сквер".

Впродовж трьох тижнів команди мали змогу заявити про свою участь в конкурсі. 27 команд із різних куточків України подали заявки

«Усього на конкурс подалось понад 90 учасників та учасниць з восьми міст України. Це  Вінниця, Львів, Київ, Одеса, Івано-Франківськ, Хмельницький, Дніпро та Полтава. Ми вдячні усім за увагу до конкурсу і дуже тішимося, що так багато фахівців зацікавлені проектуванням скверу. Більшість з учасників тримали нас в напрузі та подавали заявки в останні години перед дедлайном. Остання заявка надійшла до нас за кілька хвилин до дедлайну.  Організаційний комітет конкурсу визначив три команди. Це  -  Ксенія Феофілактова та Марина Харлампова з  Києва, Костянтин Кучабський, Семен Поломаний та Роман Сах з Києва та велика збірна команда з Хмельницького і Одеси, яку представляють: Дмитро Райфшнайдер, Олена Джула-Райфшнайдер, Ганна Чернат, Євген Чернат, Анастасія Джула, Наталія Мороз, Катерина Палюра, Карина Штанкова, Віктор Шупляк, Анастасія Варваніна», - розповіла керівниця відділу урбаністики Інституту розвитку міст Вікторія Кравчук.

Найближчі півтора місяця три команди працюватимуть над проектом скверу та змагатимуться за перемогу. Завершені роботи команди представлять на Фінальному заході-презентації, який відбудеться 24 квітня 2020 року в Хабі “Місто змістів”.




Переглядів: 2779
Поширень: 0

Останні новини