За добу рятувальники області ліквідували дві пожежі в екосистемах, загоряння на території амбулаторії та пожежу у господарчій споруді

16 серпня о 20:53 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що за межами с. Заозерне Тульчинського району, неподалік дитячого оздоровчого закладу санаторного типу горить суха трава.

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горить суха трава на площі 50 м2. Пожежу було локалізовано о 21:15, а ліквідовано о 21:21.

Цього ж вечора о 21:20 аналогічне повідомлення на Службу порятунку надійшло з Погребищенського району. Там, поблизу с. Адамівка, як встановили прибулі на місце бійці ДСНС, горіли пожнивні залишки на площі 0,9 га.

О 22:29 рятувальники підручними засобами ліквідували пожежу.

В обох випадках ймовірною причиною пожеж стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи, тому рятувальники Вінниччини закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемах.

Того ж дня 16 серпня  о 10:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Косаківка Липовецького  району виникла пожежа в господарчій будівлі.

На місце події  було направлено  МКПК смт Турбів, прибувши на місце виклику рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено дах господарчої будівлі на площі 34 кв.м.

Пожежа була локалізована о 10:56 та ліквідована об 11:08.

Вогнем знищено 34 кв. м шиферної покрівлі.

До боротьби з вогнем від ДСНС залучалося 3 чоловіки особового складу та одна одиниця спецтехніки.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

17 серпня о 03:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Війтівка Бершадського району горять дрова на території амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Прибувши на місце виклику, бійці районної Державної-пожежної рятувальної частини, встановили, що горить 25 складометрів дров. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу вдалося швидко ліквідувати та запобігти перекиданню вогню на будівлю амбулаторії.

Пожежу було локалізовано о 04:08, а ліквідовано о 05:24.

До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 5 чоловік особового складу та одна одиниця спецтехніки.

Причина пожежі встановлюється фахівцями.



Переглядів: 2239
Поширень: 0

Останні новини