Відпочинок на Азовському морі: Кирилівка

Навряд чи знайдеться ще одне селище в Запорізькій області, здатне скласти конкуренцію Кирилівці. Невеликий азовський курорт завоював любов українських туристів, і на протязі багатьох років залишається одним з найпопулярніших місць для відпочинку.

Секрет його популярності, безумовно, пов'язаний з вдалим географічним розташуванням: селище знаходитися на березі Азовського моря. І на відміну від Генічеська, поблизу якого досить невелика глибина моря, в районі Кирилівці - глибше, але при цьому також чисто, комфортно і безпечно.

Відсутність обривів і різких перепадів дна - обов'язкова умова для відпочинку з дітьми. Але лише наявність водойми, нехай і такого великого, не здатна змусити відпочиваючих знову і знову повертатися в селище.

Додатковими перевагами курорту є його розвинена інфраструктура. Тут є все необхідне для комфортного відпочинку. Продуктові супермаркети, ринки, банки, кафе, нічні клуби і атракціони на будь-який смак - встояти неможливо.

На Азовському морі є чим зайнятися і любителям риболовлі. Рибалити можна прямо з пристані або безпосередньо з піщаного пляжу. Без улову, найчастіше клює бичок, не залишиться ніхто, особливо якщо відправлятися в ранкові години, коли море спокійне і тихе, та немає великої кількості відпочиваючих.

Кирилівка минулих десятиліть, зазвичай, асоціювалася з відпочинком в приватному секторі і декількома пансіонатами, сьогодні в розпорядженні відпочиваючих є десятки міні-готелів, приватних комплексів і санаторіїв. За останні роки було побудовано кілька нових баз відпочинку, які розширили свій асортимент послуг, пропонуючи гостям найкомфортніші умови відпочинку.

Модернізація курорту і його надпопулярність ніяк не позначилися на ціні (житло, послуги): Кирилівк, як і раніше, залишається одним з найдоступніших українських курортів з великою різноманітністю розваг.

Що стосується транспорту, то на щастя для відпочиваючих і місцевих жителів, в селищі так і не була побудована власна ж / д станція. Чому «на щастя», тому, що могло негативно позначитися на сприятливій екологічній обстановці, яка є сьогодні.

Найпопулярнішими видами транспорту для відвідування курорту вважаються: особистий автомобіль або прямий автобус Харків Кирилівка. Звичайно, можна подорожувати і на поїзді до найближчої ж / д станції, а після на таксі або маршрутці, але цей спосіб навряд чи можна назвати легким.


Переглядів: 6623
Поширень: 1

Останні новини