Кінопрем'єри тижня: «Бладшот» і «Лялька 2: Брамс»

На вас чекають сімейна комедія «Мій шпигун», супергеройський фантастичний бойовик з Віном Дизелем в головній ролі «Бладшот», фантастичний фільм-казка «Пригоди Піноккіо», продовження фільму жахів «Лялька 2: Брамс» та українська історична стрічка Михайла Іллєнка «Толока».

Ніс, як гілляка, тирса в голові. Звісно ви впізнали улюбленця не одного покоління дітей. Нова кіноверсія світової казки Карло Коллоді «Пригоди Піннокіо» – вже на великих екранах. Один чоловік був абсолютно самотній, але шалено талановитий. Його дерев’яні вироби просто вражали уяву, й ось Карло вирішив зістругати собі сина. Але він навіть уявити не міг, що його лялька оживе! Так у тата Карло з’явився син, якого назвав Піноккіо.

Звичайно ж, хлопчик був зовсім не схожий на інших, адже він був із дерева. Його постійно тягнуло до пригод, а батька слухатися хлопчик не хотів абсолютно. На його життєвому шляху зустрінуться і жорстокий циркач, і підступні аферисти, і трішечки магії, і навіть черево кита. І найбільше Піноккіо хоче лише одного – стати звичайнісіньким хлопчиком. Навіть лялька на це здатна, потрібно лишень побажати цього чистим серцем.

Фантастичний екшн «Бланшот» - екранізація однойменного коміксу. Анджело Морталлі одного разу зробив помилку – він помер. Але уряд США вирішив дати йому другий шанс за допомогою однієї секретної технології. Хлопця реанімували й у його кров вживили нанітів – нанороботів, які роблять Анджело набагато сильнішим, швидшим і витривалішими.

Мало того, ці маленькі механізми ще й мають надшвидку регенерацію, так що чоловіка майже неможливо вбити. І ця машина для вбивств знаходиться під повним контролем уряду – вони стерли його пам’ять і впровадили свої спогади, щоб у того не було причин для будь-яких підозр. Але рано чи пізно правда мала вибратися назовні – й Анджело готовий іти проти своїх колишніх господарів без жалю за те, що намагалися відібрати в нього його ж спогади про рідних.

Історія однієї культової іграшки – має продовження. Хорор «Лялька 2: Брамс» - сиквел фільму жахів «Лялька». Заможна англійська родина переїжджає в старовинний розкішний маєток Хілшерр. Їм невідомо про те, що у будинку страшна репутація. Молодший син знаходить неподалік дому, в лісі, порцелянову ляльку людського зросту, яку називає Брамс.

Та не дитина бавиться нею. Навпаки – іграшка контролює життя нажаханої родини. Поки хлопчик грає за правилами ляльки, домашні перебувають в безпеці, але як тільки вони порушені, життя сім'ї стає кошмаром.

Історичний фільм «Толока».  Тарас Шевченко ще два століття тому написав невелику баладу про Катерину. У дівчину закохалися відразу троє козаків, і вийти заміж вона пообіцяла за того, хто звільнить з полону її брата. При виконанні прохання двоє загинули, третій виконав завдання. Але брат виявився коханим Катерини...

Фінал картини доведеться чекати не одне століття, не старіючи і не втрачаючи надії. Ця історія як притча, що пролітала крізь історію України, нагадує про драматичні і героїчні епізоди: Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, війни, революції. Кожне випробування руйнує будинок Катерини, але вона з неймовірними впертістю і цілеспрямованістю знову і знову підіймає її з руїн.

Сімейна комедія «Мій шпигун» про спецагента Джей-Джея. Він з тріском провалив важливу місію. Його планують позбавити за це роботи, тож дають випробувальне завдання. Потрібно всього лише стежити за однією звичайною родиною. Хто ж знав, що 9-річна Софі виявиться кмітливішою за багатьох дорослих.

У перші ж дні дівчинка змогла записати Джей-Джея та його роботу на відео. Щоб не провалити й це завдання, суровому спецагенту доведеться піти на угоду з дівчиськом: вона мовчить та видаляє відео, а він вчить її як стати справжнім шпигуном. Тепер ці двоє багато часу проводять разом.



Переглядів: 4789
Поширень: 130

Останні новини