Не лише безпечно, а й зручно: у Вінниці роздали розприскувачі для дезінфекції під’їздів

Стерильно не лише у квартирі, а й за порогом. У Вінниці комунальники та мешканці багатоповерхівок дезінфікують під’їзди та сходові клітини. Для цього, деззасобами голів ОСББ забезпечила Вінницька міська рада

Щоб полегшити роботу людям, які власноруч дбають про стерильність та знезараження своїх під’їздів, мешканцям Тяжилова роздали оприскувачі для дезінфекторів. Таку ініціативу проявив місцевий депутат Володимир Онофрійчук.

«Дехто з вас робить це власними силами (тут низький уклін кожному). Та робити це руками щодня, по-перше небезпечно, по-друге, важко, по-третє, не можливо у важкодоступних місцях», - йдеться в публікації Володимира Онофрійчука у Фейсбук.

Новенькі пульверизатори вже випробували ОСББ «Спільнота-32», що на вул. Баженова, 32.

Для того, щоб отримати оприскувач, достатньо старшому по багатоквартирному будинку заповнити форму для реєстрації 

Оскільки більшість містян, попри карантин, вимушена ходити на роботу та залишати свої домівки у невідкладних справах ті для закупів, зокрема їжі, стерильними мають бути й руки.

«Друзі, я так само, як і ви, хвилююсь за вашу та свою безпеку, вважаю надважливим дотримуватись правил карантину. Самоізоляція, особиста гігієна та інші правила яких ви дотримуєтесь. А як бути з дезінфекцією місць загального користування. Ліфт, ручка дверей, поручні», - пише Володимир.

Тож, бонусом до оприскувачів стали дезінфектори для рук.




Переглядів: 3326
Поширень: 1

Останні новини