У Вінниці відбулася акція «Співпричетність»

22 серпня, Вінницький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з нагоди до 27-ї річниці Дня Незалежності України провів благодійну акцію «Співпричетність».

Для учасників акції «Співпричетність» влаштували подорож на теплоходах «Ляля Ратушна» та «Микола Пирогов», під час якої дітей частували солодощами. А на березі дітям влаштували розваги та конкурси. Усі учасники отримали подарунки. 

В акції взяли участь діти та молодь з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи, діти учасників АТО, діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, з багатодітних, неповних та малозабезпечених родин, неповнолітні, які перебувають на обліку в центрі пробації та інші. Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно зі своїми партнерами організували захід, щоб урізноманітнити життя учасників, зробити його більш цікавим, насиченим позитивними емоціями та новими враженнями.

До акції «Співпричетність» долучилися також відокремлений підрозділ ГО «Вінницька обласна Рада Жінок України» – Світлана Анпольська, БФ «Вінниця – комфортне та безпечне місто» Андрій Ковальов, Лівобережний міжрайонний  центр зайнятості, фірма «Айснет» – Володимир Дячун, організувала розважальну програму під час акції Анжеліка Ремішевська.



Переглядів: 3103
Поширень: 0

Останні новини