Український Уряд на чолі з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком майже увесь день пробув у Вінниці. Тут найвищі українські чиновники провели виїзне засідання, а перед цим відвідали низку об’єктів на Вінниччині та у обласному центрі.

Спочатку Арсеній Яценюк у Калинівці вручив ключі від квартир бійцям спецпідрозділу «Ягуар» та іншим військовослужбовцям. А у Вінниці голова Уряду ознайомився з роботою науково-виробничого об’єднання «Форт», якому згодом пообіцяв 100 мільйонів гривень на розвиток виробництва.

У Центрі адміністративних послуг «Вишенька» на проспекті Космонавтів, екс-очільник Вінниці, а тепер віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман показав роботу «Прозорого офісу» голові Уряду та іншим міністрам.

Серед високих гостей, зокрема, Вінницю відвідали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, міністр культури Євген Нищук, перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема, міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник та інші. До речі, більшість міністрів пересувались містом автобусом, тому сам урядовий кортеж, не зважаючи на кількість прізвищ, був не надто вражаючим.

Після екскурсії Вінницею, міністри разом із керівниками області та міста провели засідання Уряду у приміщенні облдержадміністрації.



Переглядів: 8831
Поширень: 0