Два тижні тому по вулиці Соборній на ділянці від Хлібної до Театральної почали ремонт тротуару. Тут буде покладено 829 м2 плитки. Наразі роботи виконані на 30 %. За умов сприятливої погоди їх планують звершити до кінця грудня.

У Вінниці тривають роботи по ремонту пішохідних зон. У листопаді робітники поклали гранітну плитку на ділянці тротуару по вулиці Соборній від будинку №28 (магазин «Туфля») до будинку №26. Тут облаштовано 235 м2. Наразі триває підготовка до укладання плитки на іншій частині центральної вулиці.

«Два тижні тому по вулиці Соборній почали ремонтувати ще одну ділянку – від Хлібної до Театральної. Загалом тут буде покладено 829 м2 плитки. Вже традиційно, під час ремонтних робіт облаштують пандуси для людей з обмеженими фізичними можливостями та мам з колясками», – розповідає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Павлінчук.

В цьому році серед іншого було заасфальтовано тротуар по 2-му провулку Хмельницького шосе ділянку по вулиці Тараса Сича (колишня Стаханівська), біля школи №19. Тривають роботи по капітальному ремонту пішохідної зони по вулиці Князів Коріатовичів. Нещодавно завершено ремонт тротуару по вулиці Келецькій.



Переглядів: 2624
Поширень: 0