Вчора у Вінниці по вулиці Стахурського «зеленбудівці» висадили тридцять каштанів. Саджанці з’явилися на ділянці від проспекту Юності до вул.600-річчя. Через певний час вони утворять красиву алею.

У нашому місті продовжується висадка дерев. Наприкінці минулого року працівники МКП «Вінницязеленбуд» розпочали висаджувати липи вздовж вулиці Соборної. Трохи пізніше на майдані Незалежності з’явилося одинадцять блакитних ялин.

А 31 березня по вулиці Стахурського з обох боків проїжджої частини «зеленбудівці» посадили тридцять каштанів. Як зазначив директор МКП «Вінницязеленбуд» Ігор Любовський, у них вже повністю сформована коренева система. «Наразі саджанці мають близько двох метрів висоти, ми їх підсадили до вже існуючої алеї, частина дерев з якої була поламана з різних причин», – зазначив він.

По вулиці Стахурського днями посадили тридцять каштанів

Місцеві мешканці та перехожі позитивно сприйняли висадку каштанів. «Мені дуже подобається, що у місті з кожним роком висаджують все більше дерев, адже вони не лише роблять наше місто привабливішим, а й очищають повітря. Я рада, що по вулиці Стахурського буде алея з каштанів, адже це дуже красиві дерева, особливо у період цвітіння», – каже вінничанка Ольга Зелена.

По вулиці Стахурського днями посадили тридцять каштанів

Незабаром нові дерева будуть висаджувати по вулиці Соборній. Зараз тут тривають роботи по підготовці лунок для висадки лип.

Довідка

Нові дерева висаджуються згідно з стандартами висадки дерев на території міста, які були затверджені Вінницькою міською радою у 2013 році



Переглядів: 4154
Поширень: 0