Де замовити піцу у Львові?

Якою, на Вашу думку, повинна бути ідеальна піца? Все правильно: тонке тісто, пухкі бортики, багато смачної начинки, та пахнути вона повинна сиром. А ще, має бути гарячою.

Де замовити таку ідеальну піцу, якщо немає часу на її приготування?

В ресторані Ла Фамілія найкраща піцца у місті Львів. Що це за ресторан?

Про ресторан La Famiglia

La famiglia – сучасний ресторан, який зумів поєднати в собі японську та італійську кухню. Заклад радує відвідувачів демократичними цінами, смачною кухнею та якісним обслуговуванням. «Ла фамілія» в перекладі з італійської, означає сім'я, тому в ресторані буде комфортно всім - і дорослим, і малим. В нас ідеально проводити вихідні разом з усією родиною. Інтер'єр закладу дуже світлий та кольоровий - тому всі відвідувачі почуваються дуже затишно та комфортно.

ТОП-5 найпопулярніших піц від ресторану La Famiglia

Наша піца - найсмачніша у Львові. Вона готується за старовинним італійським рецептам. Згідно проведеного оптування наших клієнтів, були виділені найсмачніші піци:

1. «La Famiglia XXL»

Це справжня родинна піца! Нею може наїстися компанія друзів, чи сім'я, яка завітала на відпочинок. Вона приготована за особливим рецептом: неперевершене поєднання соусу «Помодоро», свіжого бекону, ковбасок гриль, печериць, відбірних томатів Черрі та солодкого перцю робить піцу неймовірно смачною. ЇЇ діаметр 45 сантиметрів, вага - 1150 гр.

2. «Баварська»

Її полюбляють, в основному, чоловіки. Ідеальна закуска для пива та алкогольних напоїв. Готується із

соуса Помодоро, салямі, томатів Черрі та зелені петрушки. На вибір, є 30 та 45 сантиметрів.

3. «Верчеллі»

Спрвжня італійська піца. Нею може насититися вся родина. Завдяки поєднанню ковбасок та бекону, її обожнюють любителі м'яса.

4. «Дьяболо»

ЇЇ обожнюють ті, хто любить гострі враження. До складу входять ковбаски гриль та пекельний перець. Це справді, шедевр для любителів пекельної кухні.

5.«Кальцоне»

«Кальцоне» - піца, якою можна ласувати не тільки в ресторані, але і під час прогулянки та в офісі. Завдяки зручному формату, всі інгредієнти знаходяться всередині. Це улюблена страва багатьох дітей та підлітків.

Якщо бракує часу відвідати ресторан, ресторан має доставку піци додому. Просто замовте улюблену страву на сайті та насолоджуйтесь ще теплою через 30 хвилин будь - де: вдома, на вечірці чи в офісі. Смачна піца приїде ще теплою. Для зручності клієнтів, є багато варіантів оплати замовлення: на сайті, по терміналу чи готівкою під час отримання. Якщо вирішили забрати піцу самостійно, то ми подаруємо 20% знижки.

Побалуйте себе смачненьким з рестораном La Famiglia!

Приємного апетиту!


Переглядів: 13569
Поширень: 0

Останні новини