Пішла в гості і не повернулася: на Вінниччині розшукали загублену школярку

Вчора 7 грудня, на Вінниччині розшукували малолітню школярку, яка загубилася в Гайсинському районі. Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, поліцейським Вінниччини вдалося знайти дитину за дві години.

Неповнолітню знайшли у сусідньому селі, в будинку однокласниці. Як повідомив начальник сектору превенції відділення поліції №2 Гайсинського районного управління поліції Сергій Бака, на пошуки школярки залучили весь особовий склад відділення поліції та слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці поспілкувались із матір’ю розшукуваної дівчинки та встановили коло осіб, з якими вона контактувала, обшукали усі вулиці,  лісосмуги та водоймища.

Згодом, о 22:30 поліцейські знайшли дівчинку в сусідньому селі. Виявилося, що після закінчення уроків малолітня вирішила піти у гості до однокласниці та залишилась у неї на ночівлю. В поліції повідомляють, що жертвою злочину дівчинка не стала. 

Правоохоронці  склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення відносно матері школярки та закликали усіх батьків не ризикувати та не витрачати час на пошуки самотужки, а одразу звертатися до поліції.

Читайте також: 10 років розбещував неповнолітніх – у Вінниці 55-річного чоловіка підозрюють в педофілії



Переглядів: 831
Поширень: 0

Останні новини