Жіноче підприємництво: Мінцифри запускає «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

Мінцифри запускає для підприємиць новий сезон програми «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». Про це повідомляє Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Проєкт підійде українкам, які починають власну справу або вже заснували мікро- чи мале підприємство і хочуть знайти шляхи для його розвитку.

«Масштабуйте власний бізнес, розвивайте бренд і ставайте успішними підприємицями», – закликає Федоров. 

Протягом чотирьох місяців учасниці програми дізнаватимуться про фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти для діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, а також вихід на зовнішні ринки. 

За результатами навчання 40 учасниць отримають по 100 тисяч гривень на впровадження своїх бізнес-ідей. На фінальному заході — Grand Pitch Day три найперспективніші бізнес-проєкти отримають додатково ще по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи.

Програма триватиме з квітня до вересня 2024 року, дедлайн подачі заявок — 28 квітня. 

У першому сезоні 6 фіналісток програми «Відважна» отримали 1,3 млн гривень на розвиток власних бізнесів.

«За статистикою з лютого 2023 року кожен другий новий ФОП в Україні відкривають жінки. Дія.Бізнес допомагає попри всі виклики реалізовувати свої ідеї, отримувати гранти, масштабувати бізнес, розвивати бренд і збільшувати прибутки. Малий та середній бізнес — основа нашої економіки», – наголошує Михайло Федоров.

Раніше Федоров розповів, що познайомився з новою віцепрезиденткою компанії Visa Крістіною Дорош, яка відповідає за 17 країн регіону, включно з Україною.

Visa — світовий лідер у галузі цифрових платежів і стабільний партнер Мінцифри з 2019 року. Компанія підтримує ініціативи Мінцифри, зокрема, з розвитку жіночого підприємництва — другий сезон програми «Відважна» Мінцифри запускатиме разом із Visa.



Переглядів: 316
Поширень: 0

Останні новини