У Вінниці знову вводять обмеження споживання електроенергії: що відомо

Сьогодні з 18:00 до 22:00 в області будуть обмеження споживання електроенергії для промислових підприємств через дефіцит потужності в енергосистемі.

Про це повідомляє АТ "Вінницяобленерго".

"Сьогодні о 10:58 Диспетчер АТ "Вінницяобленерго" отримав команду від диспетчерського центру НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo на введення обмежень споживання потужності в області сьогодні з 18:00 до 22:00, зокрема, трьох черг графіків обмеження споживання електричної потужності (ГОП), які стосуються споживання промисловості. Причиною застосування обмеження є дефіцит потужності в енергосистемі внаслідок останніх масованих ракетних атак по найважливіших об’єктах енергосистеми", - йдеться у повідомленні.

Графіки обмеження споживання електроенергії означають, що промислові підприємства повинні зменшити своє споживання енергії. 

"Невиконання юридичним споживачем заданих обсягів обмеження дає право ОСР після попередження споживача про невиконання встановленого режиму і невжиття ним заходів щодо зниження навантаження протягом 10 хвилин відключити споживача від джерела електропостачання. Відповідальність за можливі негативні наслідки такого відключення покладається на юридичного споживача", - зазначають в компанії.



Переглядів: 421
Поширень: 0

Останні новини