«Сонячна» вінничанка Марійка Гнатик виборола корону на Міжнародному дитячому конкурсі краси

13-ти річна «сонячна» модель Марійка Гнатик представила Україну на Міжнародному конкурсі краси «Top Model Interbrilliant World». Він проходив днями у Чехії. Вінничанка стала абсолютною переможницею та зайняла 1 місце у номінації «Зірка, що сходить».

Вперше, за десятирічну історію конкурсу, участь у ньому брала дитина з синдромом Дауна. Серед юних красунь категорії 13-15 років з мінімальним досвідом участі в конкурсах, 2-ге місце посіла Росія, а 3-тє – Чехія.

На цьому травневі перемоги Марії не закінчились. Дівчинка вразила своєю майстерністю виконувати східні танці на міжнародних змаганнях «Oriental dance». Вони відбулись днями у Хмельницькому.

Разом з іншими учасницями танцювальної студії «Шахіна», Маша підкорила суддів. Танцівниці стали абсолютними чемпіонами міжнародних змагань із бейлі-денсу та привезли до Вінниці півтори сотні нагород.

«Це великий досвід, який є безцінним. Усвідомлення та ідентифікація себе, як артиста. Відповідальність та дисципліна. А ще, я найщасливіша мама, пишаюсь своєю донечко. Ми ламаємо стереотипи!», - каже мама Марійки – Тетяна Гнатик.

Юна вінничанка знову збирається в мандрівку. На міжнародний фестиваль «Долина нарцисів», який пройде з 17 по 21 травня в м. Хуст (Закарпаття). Марійка Гнатик представить Вінницю серед учасників з усіх регіонів України та ще п’яти країн світу. На фестиваль дівчинка приготувала індійський танець, а ще бально-спортивну хореографію, вальс, ча-ча-ча, та джайв у парі із партнером Іваном Кондратюком.

Участь у фесті «Долина нарцисів» вінничанка візьме вдруге.



Переглядів: 3838
Поширень: 0

Останні новини