Що відбувається за лаштунками "Пунктів незламності" Вінниці розповіла "Муніципальна варта"

У Вінницькій області функціонує вже 600 "Пунктів незламності", 85 з них працює у обласному центрі.

В таких місцях люди можуть зігрітися, поїсти та зарядити свої мобільні пристрої. Для того, аби пункти могли безперервно працювати заради вінничан, їх регулярно обслуговують міські служби.

Цю роботу можуть сприймати як належне і не звертати на неї уваги, але якщо раптом «Пункт незламності» зупинить свою діяльність – це одразу помітять усі. 

За кожним із пунктів закріплені відповідні працівники. Про те, як обслуговують такі місця розповів виданню Моя Вінниця начальник «Муніципальної варти» Віталій Чигур.

«Завдання наших працівників - забезпечити життєдіяльність мобільних пунктів обігріву. Вони слідкують за тим, як працюють генератори, контролюють подачу електроживлення. Забезпечують людей кавою, чаєм та іншими теплими напоями», – зазначив пан Віталій.

Представники виконавчих органів регулярно поставляють до «Пунктів незламності» дрова.

Однак деревину потрібно рубати, висушувати, аби вона була придатною для використання, як пальне для буржуйок. Цим займаються представники КП «Муниципальна варта».

Наразі «Муніципальна варта» обслуговує 10 «Пунктів Незламності» у місті Вінниця. «У прихистках завжди є тепло та електрика. Інспектори невпинно працюють, це кропітка робота, яку потрібно виконувати щодня» – наголосив Віталій Чигур. 

Читайте також: як працює «Пункт незламності» у Вінниці - фоторепортаж
 



Переглядів: 1008
Поширень: 0

Останні новини