У Вінниці стартує новий проект для підтримки військових та їхніх родин

У Вінниці незабаром відкриється новий муніципальний проект для підтримки військовослужбовців та їхніх родин. Крім того, Вінниця прийняла вже більше 45 тисяч переселенців, котрих продовжують всебічно підтримувати соціальні служби.

Про цю роботу в етері радіо Місто над Бугом розповіла директорка Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

«Усі соціальні служби Вінниці, центри й офіси працюють в належному режимі для забезпечення потреб внутрішньопереміщених осіб. До того ж, й надалі триває робота з підтримки інших категорій населення, які також отримують матеріальну допомогу як від держави, так і від міської влади. Наприклад, в рамках програми міського голови С.Моргунова «Вінничани важливі» незабаром відкриється проект з підтримки малозабезпечених громадян», - сказала Валентина Войткова. 

Також пані Валентина додала, що буквально днями запрацює новий проект Вінницької міської ради та міських соціальних служб з підтримки військовослужбовців, які нині на фронті, а також членів їхніх родин.

«Це комплексна програма, яка започатковується за ініціативи Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Закликаємо членів родин наших захисників реєструватися та отримати допомогу» - повідомила Валентина Войткова.



Переглядів: 1370
Поширень: 0

Останні новини