Обкрадали приміщення, двори та магазини: на Вінниччині затримали шістьох зловмисників

На Вінниччині протягом 29 серпня правоохоронці розшукали шістьох зловмисників, причетних до п’яти крадіжок. Правопорушникам загрожує до 8 років ув’язнення, повідомляє ГУНП у Вінницькій області. 

Зокрема, двоє хлопців 16 та 17 років обікрали помешкання жителя Липовецької громади. Потерпілий повідомив про зникнення побутової техніки, бензопили, рибальського приладдя та побутових речей. 

У Барській громаді 31-річний місцевий мешканець викрав бензокосу та господарський електрооприскувач із підсобного приміщення. Він проник у будівлю, зламавши навісний замок. 

На території цієї ж громади 59-річна жінка викрала жіноче взуття із камери зберігання в одному з магазинів міста. 

У Вінницькому районі поліціянти по “гарячих слідах” розшукали раніше судимого вінничанина, який вкрав електросамокат. 35-річний чоловік повантажив до багажника мікроавтобусу залишений електросамокат на місцевій АЗС і повіз його додому.

Також на Вінниччині затримали 52-річного киянина, який у селищі Літин виніс із супермаркету товарів на суму більше 1000 гривень.

Крадене майно у фігурантів вилучили, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру. Розпочато кримінальні провадження за фактами крадіжок. Порушникам загрожує до 8 років за гратами.


Теги: кримінал

Переглядів: 567
Поширень: 0

Останні новини