Вінницька міська рада внесла зміни зміни до бюджету громади на 2023 рік: деталі

Сьогодні, 27 жовтня, під час засідання сесії Вінницької міської ради були ухвалені зміни до бюджету громади на 2023 рік. Основна мета цих змін - забезпечити додаткові ресурси для подальшого впровадження заходів із протидії військовій агресії росії. Основний акцент цього рішення полягає в виділенні коштів для підтримки сил безпеки та оборони.

За словами міського голови Сергія Моргунова, згідно з внесеними змінами до бюджету, значна сума грошей буде спрямована на потреби військових підрозділів та посилення заходів з підтримання правопорядку.

«Важливо те, що ми виділяємо 65,5 млн грн саме на підтримку Збройних Сил України та на підтримку наших правоохоронних органів у м Вінниця», – зазначив Сергій Моргунов.

Зокрема, зазначені 57,5 мільйонів гривень - це фінанси, які накопичилися в Фонді підтримки Збройних Сил України (ЗСУ). Ці кошти будуть використані для підвищення обороноздатності, закупівлі обладнання для військових підрозділів, оплати безпілотників та іншого необхідного обладнання для виконання службових обов'язків наших військових.

Крім того, рішення також передбачає виділення фінансових ресурсів на проведення ремонтних робіт у військових частинах, де наші оборонці служать, в тому числі і після повернення з передової, а також на потреби військового шпиталю та зміцнення територіальної оборони.

Додаткові 2,3 мільйони гривень, як зазначив Сергій Моргунов, будуть спрямовані на підтримку правоохоронців, які забезпечують правопорядок на території громади. Ці кошти включають облаштування робочих місць поліцейських громади, закупівлю додаткового обладнання для навчання підрозділів Національної гвардії та інші потреби.



Переглядів: 478
Поширень: 0

Останні новини