Буде ураган емоцій! 14 квітня шалена хвиля світових хітів сколихне Вінницю!

Це музичне шоу назавжди змінило уявлення глядачів про те, яким має бути сучасний симфонічний
оркестр!

Вінниця, зустрічай нову шалену програму «Світові хіти» від Prime Orchestra!

14 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів нас чекає свіжа порція музичних експериментів, нових неординарних прочитань культових хітів, яскраве шоу, приголомшливі вокалісти, епатажні костюми, спецефекти і ураган емоцій!

У новій феєричній програмі почуємо легендарні хіти не тільки титанів рок- і поп-культур, але і кращі композиції всесвітньовідомих електронних проектів!

Особливим сюрпризом для усіх стане:

дивовижне виконання одразу трьох композицій групи Queen «Bohemian rhapsody», «We are the champions» і «Radio Ga Ga»,  мегахіт «Believer» Imaginе Dragons, «Engel» Rammstein і «I love to hate you» Erasure із приголомшливою візуальною концепцією номерів, зустріч із Королевою, епатажним Рок-Янголом та ще багато інших несподіванок!

Prime Orchestra - унікальне явище на українській сцені.

На рахунку Prime Orchestra БІЛЬШЕ 300 КОНЦЕРТІВ у різних країнах світу!

До складу унікального колективу, крім традиційних для оркестрів музикантів, входять рок-бенд, епатажні вокалісти і навіть діджей.

Цей кроссовер проект являє собою симбіоз традицій і новаторства - кращих світових хітів рок, поп і електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічній інтерпретації, яка дарує добре відомим композицій нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики!

Історія симфонічного шоу «СВІТОВІ ХІТИ» і самого Prime Orchestra розпочалася у Харкові навесні 2014 року разом із першою програмою «Світові хіти & Depeche Mode», після якої пішли «Музика любові», Rock Stars, Golden Collection та інші.

Prime Orchestra виступали на найбільших концертних майданчиках України, Литви, Латвії, Естонії та Польщі, проїхали тисячі кілометрів у турах, мають мільйони переглядів у Інтернеті й захоплених шанувальників по усьому світу.

Команда Prime Orchestra постійно розширює музичні горизонти і експериментує, змішуючи жанри, музичні прийоми і звучання, а до кожної пісні вокалісти ретельно підбирають образи з епатажними вбраннями.

Кожен концерт Prime Orchestra – це феєричне шоу, високий професіоналізм, потужний звук, буря позитивних емоцій і незабутній драйв на сцені і у залі!

- Ми взяли за основу потужне живе звучання симфонічного оркестру і кращі хіти XX - XXI століть, доповнили все це харизматичним вокалом, унікальними аранжуваннями, нестандартними світловими рішеннями, а також спецефектами й новітніми сучасними технологіями звуковідтворення, що забезпечують абсолютно нове, ексклюзивне звучання… І без зайвої скромності радіємо: коктейль вийшов запальний!

Приходьте за своєю порцією мегаемоцій 14 квітня о 19.00 у Будинок офіцерів!

Квитки на концерт Prime Orchestra – доступні всім!

Вартість – від 180 до 380 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницької Вежі, театру імені Садовського, «Універмагу» і «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57- 55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.


Переглядів: 3015
Поширень: 3

Останні новини