У Вінниці влаштовують велопарад «Леді на велосипеді»

Вже цієї неділі у Вінниці відбудеться третій велопарад "Леді на велосипеді".  Цього року захід відбуватиметься у форматі веловечірки к стилі «У джазі тільки дівчата» .

Зустріч учасниць велопараду о 17:00  на Майдані Незалежності, старт о 18:00. А вже за годину, о 19:00 на Європейській площі відбудеться фініш велопараду.

Як повідомляють організатори, у програмі:

Велопробіг містом  Лимонадний піт-стоп  Майстер-клас з танцю Чарльстон  Конкурси для учасниць  Шалені змагання на велосипедах Класні призи від наших друзів та партнерів  Тематичні фотозони  Дитячий простір з іграми і розвагами Фотосушка свіженьких світлин зі старту Кава, кава, багато кави від наших друзів кав’ярень  І трішки живого джазу від нашого гостя зі Львова – піаніста Віталія Маранчука

"Дозвольте собі зануритись в таємничу та розкішну атмосферу Чикаго 20-30 років ХХ століття: вишукані вбрання і томні та сміливі погляди прекрасних жінок, чоловіки в бездоганних костюмах та капелюхах, з сигарами, як атрибутом часу. А ще це золота епоха шаленого танцю - чарльстону, і звісно, джазу… Традиційно, дівчата, яким найвдаліше вдасться відтворити у своїх вбраннях риси епохи одержать призи від наших партнерів та друзів", - йдеться на сторінці велопробігу у мережі Фейсбук.

Захід проходитиме з ініціативи спільнот «Велосім’я» і "Велоледі" , за підтримки ГО «Вінниця мобільна» та за сприяння Вінницької міської ради і Сергія Кудлаєнка.

Організатори звертають увагу, що участь у заході є індивідуальною, навмисне використання логотипів юридичних осіб, ФОП, громадських організації на прапорах, футболках, тощо з метою рекламування відповідних організацій заборонені.


Теги: вело


Переглядів: 3956
Поширень: 1

Останні новини