В "Зорі" відбувся обласний етап І фестивалю Дружин юних пожежників

10 травня у Вінницькому міському палаці мистецтв «Зоря» відбувся обласний етап І фестивалю Дружин юних пожежників «Шкільна ліга безпеки».

Привітав учасників із відкриттям заходу начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук. Головний рятувальник області побажав школярам гарних вражень від змагань.

Для тих, хто завітав на свято, було організовано показ пожежно-рятувальної рятувальної техніки та сучасних засобів порятунку. Обласною організацією Добровільного пожежного товариства було продемонстровано найновітніші первинні засоби пожежогасіння.

Дванадцять команд у формі літературно-музичних композицій «Об’ємне полотно» розповіли одноліткам про правила пожежної та техногенної безпеки. Цього року в обласному фестивалі взяли участь понад 80 учнів з Жмеринського, Тульчинського, Калинівського, Літинського, Шаргородського, Гайсинського, Іллінецького, Чечельницького, районів, м. Ладижин та обласного центру. Усі вони – учасники та переможці попередніх районних, кущових та міського етапів.

Переможцем стала команда юних рятувальників, які представляли Жмеринський район. Другою була команда ЗОШ№12 м. Вінниця, а бронзовим призером - команда із Гайсинського району. Кожна з команд змогла не лише яскраво представити свою конкурсну програму, а й залишити по собі незабутнє враження. Свято завершилося нагородженням учасників заходу на гостинній сцені Міського палацу мистецтв.



Переглядів: 3200
Поширень: 0

Останні новини