Вінницькі рятувальники влаштовують благодійні змагання, аби зібрати кошти на порятунок колеги

14 серпня з 9-00 до 16-00 на території Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (вул. Генерала Арабея, 7) вперше у форматі відкритого свята відбудуться змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник». 

Видовищний спортивний захід присвячено благодійній меті – підтримці підполковника цивільного захисту вінничанина Сергія Довганя, який наразі бореться з рідкісною хворобою синдромом Бадда-Кіарі і потребує лікування за кордоном.

Учасники змагань демонструватимуть силу та спритність, а для гостей заходу просто неба діятимуть розважальні локації: дитячі атракціони, фотозони, ятки із сувенірною продукцією, польова кухня тощо. Діти зможуть глибше пізнати особливості професії рятувальника, водолаза, піротехніка; сфотографуватися з пожежним спорядженням та познайомитись із унікальним видом спорту.

Вхід вільний. Благодійні пожертви, зібрані під час свята, будуть передані родині хворого рятувальника.

Захід проходитиме за підтримки Вінницької міської ради, Головного управління ДСНС у Вінницькій області, БФ "Подільська громада", Івент агенції «Feel», Дмитра Чаленка та  Алли Власюк



Переглядів: 3467
Поширень: 0

Останні новини