У Вінниці горіла квартира в багатоповерхівці на вул.Антонова

Пішов винести сміття, а повернувся в охоплену полум'ям квартиру. У Вінниці горіла квартира в багатоповерхівці на вулиці Антонова, 58.

Власник двокімнатної квартири пояснює: вийшов винести сміття, а коли повернувся, його оселя вже палала. Пожежу в десятиповерхівці ліквідували три екіпажі пожежників.

«До місця пожежі було відправлено три відділення пожежно-рятувальних частин, пожежу локалізували 18 чоловік особового складу. Пожежа виникла на кухні в квартирі на 10 поверсі, причину буде встановлено слідчими та інспекторським складом», - розповідає начальник відділу реагування на НС Андрій Бабкін.

На сполох забили мешканці будинку, коли побачили, як валить дим з вікна їхнього сусіди.

«Все, немає в мене де жити!», - розповідає про свою біду пенсіонер Олександр Васильович. Каже, в двокімнатній квартирі майже не мешкає, бо ж доглядає за старенькою мамою в селі.

Вогонь знищив кухонне приладдя та меблі. Також «закоптило» і решту помешкання.

«Це вже не перший раз в нього пожежа. Він тут нас в страху тримає, бо може випити і щось спалити», - скаржиться сусід «погорільця» пан Володимир.

Сам же пенсіонер переконує: в квартирі не палив і їжу не готував. Припускає, що це його «підпалили» колишня дружина із сином. Хоча сусіди кажуть: їх тут давно не бачили. 

«Він сам в квартирі живе, ніхто сюди не приходить до нього, і ЖЕО не цікавиться ним», - нарікає сусідка з будинку навпроти Євгенія Миколаївна.

Що ж сталось та хто винний у пожежі, розслідуватимуть експерти.




Переглядів: 5239
Поширень: 7

Останні новини